FBI
E-T, R 19:05 · Kordus E-K, R-P

Uus tempokas krimisari viib vaatajad New Yorgi Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) eliitüksuse ohtlikku igapäevaellu. Supertiimi kuuluvad eriagendid Maggie Bell ja O.A. Zidan, nende juhendajad, vastutavad eriagendid Isobel Castille ja Jubal Valentine ning Kristen, geniaalne analüütik ja meeskonna suurim vara. Koos uurivad nad terrorismi, organiseeritud kuritegevuse ja vastuluurejuhtumeid, et hoida oma linn ja riik ohutuna. Pärast seda, kui pommiplahvatus purustab kohaliku kortermaja, hakkavad eriagendid Maggie Bell ja OA Zidan FBI New Yorgi kontorist uurima võimalikku sõda rivaalitsevate gängide vahel. Kuniks nende peamine kahtlusalune brutaalselt mõrvatakse.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2018
  • OsadesMissy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto
H1:E19
Huvide konflikt
Kui Ameerika diplomaati kasutatakse etturina ohtlikus uimastiskeemis ja ta tapetakse, peab meeskond süüdlaste tabamiseks koos töötama. Lisaks otsivad Jubal ja OA üles vanad sõbrad, et nende abil oma sisemiste deemonitega võidelda.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E20
Mis peitub sisemuses
Kui Egiptuse vastuoluline kõrgem juhtivisik tuleb New Yorki südamesiirdamisele, püüab OA oma isiklikku arvamust ja ametialaseid kohustusi tasakaalustada, kui ta turvameeskonda määratakse.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E16
Nähtamatu
Kui internetis kuulsuse võitmise nimel röövitakse jõuka pere tütar, avastavad Maggie ja OA, et röövli plaan igaveseks ajalukku mineku nimel ulatub veel kaugemalegi.
Duo 3 EE
H1:E17
Tipp
Maggie ja Dana proovivad õiglust jalule saada, otsides sarimõrvarit, kes jättis kõigi oma ohvrite peale võika jälje. Samas kammitseb linnapea juurdlust, et vältida majanduslikku kahju.
Duo 3 EE
H1:E18
Tagaotsitav
OA ja Maggie teevad koostööd FBI tagaotsitavate osakonna tiimiga, et leida mõrvaga seoses tagaotsitav isik, kes on ka Ameerika 10 kõige tagaotsitumate isikute nimekirjas.
Duo 3 EE
H1:E21
Esinemised
Pärast seda, kui mõrvatakse autasudega pärjatud FBI agent, hakkab meeskond juhtumit uurima ja avastavad, et mees elas topeltelu. Maggiele valmistab aga peamurdmist, kui palju infot ta peaks jagama mehe lesega, kes on juhtumisi ka tema sõber.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
H1:E22
Lõppmäng
Naine, kellel on teavet Maggie abikaasa surma kohta, röövitakse ja see viib meeskonna kuritegeliku operatsiooni jälile, mis on suurem, kui keegi ette kujutada oskas. Samas seab Dana ohtu oma karjääri, lastes Maggiel temaga väga isiklikult seotud juhtumi kallal töötada.
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE
Duo 3 EE