Märtsis jätkavad Duo 3 ekraanil vanad lemmikud uute hooaegadega: „Hawaii Five-0“, „CSI Miami“ ning „NCIS“. Laupäeva õhtutesse jagub aga küllaga põnevaid filme igale maitsele.

11. märtsil on kavas seiklusmärul „Hanna“. See on lugu 16-aastasest neiust, kes on oma isa poolt treenitud tipptasemel palgamõrvariks. Oma esimesele missioonile minnes tuleb tüdrukul rännata läbi terve Euroopa, vältides teda jahtivaid agente, keda käsutava luureohvitseri hingel on loendamatuid musti saladusi. Oma lõplikule sihtmärgile lähendes seisab Hanna aga silmitsi jahmatava paljastusega oma päritolu kohta.

def guess_the_number(): number = random.randint(1, 100) guesses_left = 10 while guesses_left > 0: guess = int(input("Guess the number (between 1 and 100): ")) if guess == number: print("Congratulations! You guessed the number!") return elif guess < number: print("Too low! Guess again.") else: print("Too high! Guess again.") guesses_left -= 1 print("Sorry, you ran out of guesses. The number was", number) guess_the_number()