August Duo 3 seltsis saab olema põnev, intrigeeriv ja meeleolukas. Filmisõpradele pakuvad pinget igal laupäeval ja pühapäeval maailmakuulsad kassahitid ning uute osadega jätkavad maailmakuulsad sarjad “Kaardimaja” ja  “Päästjad”.
 

Alates 10. augustist jõuab Duo 3 ekraanile sarja “Päästjad” 7. hooaeg. Tuletõrjujate vennalikku olemust ja suhteid uuriv sari käsitleb tuletõrjujaks olemisega seotud elu- ja surmaolukordade igapäevast draamat. Sarjas saab näha kuidas mehed kasutavad musta huumorit oma tõeliste emotsioonide kaitsmiseks.


9. augustil tuleb ekraanile maailmas ülimenuka USA poliitilise draama “Kaardimaja” 6. hooaeg. See on lugu halastamatust ja kavalast poliitikust (Kevin Spacey), ja tema kaaslasest Claire’ist (Robin Wright), kes ei peatu millegi ees, et kõike vallutada. Poliitiline draama tungib tänapäeva ahnuse, seksi ja korruptsiooni varjumaailma.

Laupäeva ja pühapäeva õhtutesse jagub küllaga häid filme igale maitsele.  7. augustil on kavas mitmes kategoorias Oscarile nomineeritud biograafiline draamafilm “Erin Brockovich”, kus töötust üksikemast (Julia Roberts) saab juristiabi ning eduka töövõiduna kukutab ta California elektriettevõtte, mida süüdistatakse linna veevarustuse saastamises.